Internet Marketing

Το Internet Marketing είναι η διαφήμιση που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας  Google. Eίναι μια υπηρεσία που βασικός σκοπός της είναι να βοηθήσει στην αναπτύξη της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα μας και  στην ανάπτυξη των πωλήσεων μας που είναι και o στόχος μιας επιχείρησης. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην απλή εισροή επισκεπτών στον ιστότοπό  μας. Όσο μεγαλύτερη η κίνηση στην σελίδα μας τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες για πώληση και ενημέρωση του κοινού μας για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας. Επίσης μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σημαίνει και καλύτερο SEO.

Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας μπορούμε να επιτύχουμε με διάφορα εργαλεία όπως το Google Adwords, Social Media Marketing και το Email Marketing. Η διαφήμιση μέσω Internet ισοδυναμεί με διαφήμιση σε κάποιο μέσο όπως η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο απλά σε μεγαλύτερο και πιο στοχευμένο κοινό, κοινό δηλαδή που ψάχνει το συγκεκριμένο προϊον/υπηρεσία μας. Ο τρόπος αυτός διαφήμισης βέβαια είναι  πιο οικονομικός για σας  από ότι θα κόστιζε μια διαφημιστική καμπάνια  σε κάποιο από τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Google Adwords

To Google Adwods είναι το μεγαλύτερο διαφημιστικό πρόγραμμα του διαδικτύου. Εμφανίζει διαφημίσεις τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης όσο και  στις  ιστοσελίδες με προβεβλημένες διαφημίσεις της Google. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η pay-per-click διαφήμιση δηλαδή η χρέωση της διαφήμισης με το κλικ. Όταν ένας  χρήστης κάνει μια αναζήτηση στο Google στο πάνω και στο κάτω μέρος της σελίδας  των αποτελεσμάτων εμφανίζονται οι pay-per-click διαφημίσεις που είναι συναφείς με την αναζήτηση. Επομένως οι διαφημίσεις που εμφανίζονται είναι στοχευμένες και αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κλικ και να οδηγηθεί ο χρήστης στην ιστοσελίδα μας. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε φτιάχνονας μια διαφήμιση στο Google Adwords  με σκοπό να διαφημίσουμε το προϊον/υπηρεσία μας και όταν κάποιος χρήστης κάνει μια σχετική αναζήτηση  με το αντικείμενο εργασίας μας  να εμφανιστεί η διαφήμιση μας και να τον οδηγήσουμε στην ανάλογη σελίδα του  ιστότοπού μας ώστε  να βρεί αυτό που ψάχνει.

Ποιό είναι το κόστος

Η χρέωση εξαρτάται από το ποσό που θέλει να δαπανήσει ο διαφημιζόμενος. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις επενδύουν 5€-20€ ημερησίως ενώ μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν πάνω από 100€ ημερησίως. Η πληρωμή μιας καμπάνιας μπορεί να γίνει με προπληρωμή (ελέγχοντας απόλυτα το κόστος) ή με εξόφληση στο τέλος κάθε μήνα. Η πιο δημοφιλής μέθοδος  στους επαγγελματίες είναι  η προπληρωμή  για να μπορούν  να έχουν απόλυτο έλεγχο του κόστους.

Έχει αποτελέσματα;

Οι διαφημίσεις στο Adwords είναι αποτελεσματικές και αποδοτικές γιατί είναι στοχευμένες στις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες όταν κάνουν μια αναζήτηση. Η σωστή εγκατάσταση και παραμετροποίηση της καμπάνιας μπορεί να μετατρέψει τους χρήστες σε πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 216-800-6520 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με μας

Ο επαγγελματικός μας οδηγός απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και επαγγελματίες. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει καταχωρήσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων αναλυτικά. Σε αυτόν η πληροφόρηση είναι κωδικοποιημένη,οπότε η αναζήτηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα. Οι καταχωρήσεις καλύπτουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση : Κορίνθου 26 Νίκαια
  • Email: info@diafimiseme.gr
  • Τηλέφωνο: 216-800-6520