Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας για εμάς στον επαγγελματικό κατάλογο Diafimiseme.gr  δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για εσάς το εταιρικό σας προφίλ. Η ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι η πρώτη εικόνα που θα αποκτήσει για εμάς ένας πελάτης. Πρέπει να είναι κατασκευασμένη με προσοχή και λεπτομέρεια καθώς και προσιτή για τον κάθε επισκέπτη ώστε να  μπορεί να βρει άμεσα αυτό που αναζητά  και κυρίως να έχει τη δυνατότητα να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί μας.

Στόχος μας είναι λοιπόν να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα με βάση τα δεδομένα και τις ανάγκες  του εκάστοτε πελάτη μας η οποία όμως θα πληρεί  ταυτόχρονα όλες τις προϋποθέσεις μιας ιστοσελίδας σχεδιαστικά άρτιας ώστε να είναι εφικτό με τις ανάλογες κινήσεις που θα πραγματοποιήσουμε να αναρριχηθεί στις πρώτες σελίδες του Google.

Βασικά χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας:

  • Responsive Design

Responsive Desing ονομάζουμε  τη σωστή κατασκευή της ιστοσελίδας μας ώστε να εμφανίζεται  σωστά στις κινητές συσκευές όπως το tablet ή το κινητό μας.

  • Ταχύτητα φόρτωσης

Ένας ακόμα βασικός κανόνας είναι η ταχύτερη φόρτωση της ιστοσελίδας. Ο κανόνας αυτός εκτός από το ότι μπορεί να επηρεάσει την συμπεριφορά ενός πελάτη μας,  μιας και η αργή φόρτωση μιας ιστοσελίδας μπορεί να τον κάνει να κλείσει την ιστοσελίδας μας μπορεί  επιπλέον να επηρεάσει  την κατάταξη μας στο Google.

Θα μπείτε αυτόματα και ΔΩΡΕΑΝ στο πακέτο Gold για 2 χρόνια ώστε να έχετε μια πλήρη προβολή.

Eπικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 216-800-6520 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να βρούμε μαζί την λύση που χρειάζεστε.

Σχετικά με μας

Ο επαγγελματικός μας οδηγός απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και επαγγελματίες. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει καταχωρήσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων αναλυτικά. Σε αυτόν η πληροφόρηση είναι κωδικοποιημένη,οπότε η αναζήτηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα. Οι καταχωρήσεις καλύπτουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση : Κορίνθου 26 Νίκαια
  • Email: info@diafimiseme.gr
  • Τηλέφωνο: 216-800-6520